Tarieven

De tarieven voor kinderopvang bij de Banjo (B)engeltjes zijn conform, of liggen zelfs lager dan de tarieven welke in de regio Rijnmond (en dan met name Ridderkerk) worden gehanteerd.

Wettelijk ben ik verplicht om via een gastouderbureau bemiddeld te worden, waardoor u buiten het door mij gehanteerde uurtarief als kosten voor de kinderopvang bent verschuldigd, ook de bemiddelingskosten van het gastouderbureau heeft. Gastouder kinderopvang Barendrecht werkt samen met een gastouderbureau.

Het grote voordeel van kinderopvang bij een geregistreerd gastouder is de mogelijkheid om kinderopvang toeslag via de belastingdienst te ontvangen.

Door de grote hoeveelheid aan diverse wettelijke regelingen en belastingtoeslagen is het moeilijk om direct kenbaar te maken hoeveel u daadwerkelijk kwijt bent aan ieder uur kinderopvang, inclusief alle daarbij behorende kosten en baten, alsmede eventuele belastingtechnische voordelen.

Neem een kijkje op de pagina van de belastingdienst en bereken zelf welk deel van de opvang kosten u vergoed krijgt met een proefberekening. Voorwaarden en andere informatie vind u hier ook. Er geldt een maximum uurtarief vergoeding voor gastouder kinderopvang.

Betaalbare betrouwbare kinderopvang, óók in 2020

Gastouderopvang is een betrouwbare, flexibele en betaalbare manier van opvang voor uw kind(eren). De extra maatregelen van de regering voor 2020 zorgen dat het ook betaalbaar blijft. De kosten die worden vergoed voor de gastouder kinderopvang zijn dit jaar vastgesteld op een maximum uurtarief van € 6,27.

De opbouw van de tarieven bij de Banjo Bengeltjes is als volgt:

Het tarief voor u als ouder bestaat uit twee delen :Gastouder kinderopvang Barendrecht: De kosten voor de lunch zijn inbegrepen in het uurtarief bij de Banjo Bengeltjes

De opvangkosten betaalt u alleen voor de uren dat uw kind daadwerkelijk opgevangen wordt. Het uurtarief aan de gastouder is inclusief alle onkosten met uitzondering van flesvoeding, de warme maaltijd en luiers.

Het netto bedrag dat u betaalt is afhankelijk van het aantal kinderen, het aantal opvanguren en het belastbaar inkomen van u en uw (fiscale) partner.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de Banjo Bengeltjes kijk op de pagina contact voor de diverse mogelijkheden.

BanjoBengeltjes Kleinschalige en flexibele gastouder kinderopvang de BanjoBengeltjes kleinschalige kinderopvang gastouder de BanjoBengeltjes
Breedtegraad :
Lengtegraad :  


Banjobengeltjes op de kaart Maandag tot en met vrijdag, 06:45 tot 18:00
Barendrecht