Openingstijden

Openingstijden van de Banjo (B)engeltjes zijn ruimer dan wat de meeste andere kinderopvang locaties u kunnen bieden. U kunt uw kind iedere werkdag brengen, van maandag tot en met vrijdag van 7.00 in de ochtend tot 18:00 ‘s-avonds.

Flexibele tijden

Uiteraard kan hier waar mogelijk in goed overleg en met duidelijke afspraken van worden afgeweken. Ik doe niet moeilijk als u een keertje 10 of 15 minuten later bent door omstandigheden, mits u dit maar even laat weten zodat uw kind en ik daar rekening mee kunnen houden.

Openingstijden vakanties

In de zomermaanden juli en augustus bied ik in totaal 3 of 4 weken geen opvang aan in verband met onze eigenKinderopvang Barendrecht: De houten trein is een grote hit bij de Banjo Bengeltjes. vakantie. Dit kan variëren van 2 of 3 weken in juli en 1 of 2 weken in augustus, afhankelijk van de vakantieperiode van mijn dochter. In mei en oktober word er soms ook een weekje vrij genomen.

De laatste week van december is de opvang altijd gesloten.

Openingstijden officieel erkende nationale feestdagen.

Tevens bied ik normaliter geen opvang op officieel erkende nationale feestdagen.

Over de exacte data wanneer de opvang is gesloten wordt u natuurlijk ruim op tijd (uiterlijk één maand van te voren) geïnformeerd, zodat u voldoende tijd heeft om vervangende opvang te regelen.

Reguliere tijden

Maandag 07:00 18:00
Dinsdag 07:00 18:00
Woensdag 07:00 18:00
Donderdag 07:00 18:00
Vrijdag 07:00 18:00
BanjoBengeltjes Kleinschalige en flexibele gastouder kinderopvang de BanjoBengeltjes kleinschalige kinderopvang gastouder de BanjoBengeltjes
Breedtegraad :
Lengtegraad :  


Banjobengeltjes op de kaart Maandag tot en met vrijdag, 06:45 tot 18:00
Barendrecht