Kinderopvang, flexibel en op maat

Als ouder zoekt u natuurlijk de best mogelijke kinderopvang voor uw kind, welke het meest passen bij uw wensen en de mogelijkheden voor opvang welke het meest aansluit bij uw werkschema.

Kinderopvang bij een gastouder of bij een kinderdagverblijf?

Kinderopvang Barendrecht : Baby speelgoed dat wordt gebruikt bij de Banjo BengeltjesWeet u nog niet of u voor reguliere kinderopvang zoals een kinderdagverblijf of een gastouder moet kiezen? Laat mij u dan informeren over de vele voordelen die kinderopvang bij een gastouder u kan bieden. Wellicht zal onderstaande informatie u kunnen helpen daarbij een weloverwogen keuze te maken.

Opvang bij een gastouder biedt de volgende voordelen :

Flexibel en op maat

Bij de Banjo (B)engeltjes staat flexibiliteit voorop.

Als gastouder ben ik flexibel en kan daardoor meer inspringen op uw wensen omtrent kinderopvang dan welke reguliere kinderopvang dan ook. U hoeft geen hele dag, of dagdeel af te nemen, wanneer u slechts een aantal uur per dag nodig heeft.

U betaalt en neemt alleen de uren af die u ook daadwerkelijk wenst of nodig heeft. Hierdoor bent u vaak ook nog eens voordeliger uit met flexibele gastouder kinderopvang op maat dan bij reguliere kinderopvang.

Bij de meeste reguliere kinderopvang, zoals bijvoorbeeld een crèche of dagverblijf, zult u namelijk over het algemeen wel een gehele dag of dagdeel moeten afnemen, daar deze vaak in zijn geheel speciaal wordt ‘gereserveerd’ voor uw kind. Ook wanneer u slechts gebruik wilt maken van enkele uurtjes.

Vervangende oppas

In het zeldzame geval dat ik eens niet kan oppassen op uw kind ‐ in verband met ziekte, vakantie of vergelijkbare situaties ‐ kan ik vervangende oppas voor u regelen, mits u hier natuurlijk behoefte aan heeft.

Ik werk samen met een collega gastouder, welke ook bij hetzelfde gastouderbureau is aangesloten. Deze gastouder is tevens mijn achterwacht, wanneer dit in onvoorziene omstandigheden nodig is.

Wij doen geregeld samen activiteiten met al onze gastkinderen, op haar of mijn locatie, waardoor het voor uw kind ook een vertrouwd persoon en bekende omgeving is.

Locatie

Kinderopvang Barendrecht: Ook de achtertuin wordt bij mooi weer gebruikt voor spelende kinderen bij de Banjo BengeltjesDe kinderopvang vindt plaats bij mij thuis in een ruime eengezinswoning met afgesloten tuin. Deze woning is gesitueerd aan het doodlopende stukje van de Banjohof in Barendrecht, wijk Nieuweland.

De straat wordt alleen gebruikt door bestemmingsverkeer welke daar parkeert, hierdoor is het in de straat erg rustig. Tevens zijn er in de directe omgeving diverse speeltuintjes en grasveldjes waar heerlijk gespeeld kan worden.

De Banjohof is eenvoudig te bereiken met de auto, fiets, openbaar vervoer of al lopende. Kijkt u voor meer informatie op de pagina Contact, onder het kopje routebeschrijving.

BanjoBengeltjes Kleinschalige en flexibele gastouder kinderopvang de BanjoBengeltjes kleinschalige kinderopvang gastouder de BanjoBengeltjes
Breedtegraad :
Lengtegraad :  


Banjobengeltjes op de kaart Maandag tot en met vrijdag, 06:45 tot 18:00
Barendrecht