Referenties

Gastouder Barendrecht: spelen en samen delen bij de Banjo BengeltjesAlhoewel de Banjo (B)engeltjes pas per 1 januari 2014 van start is gegaan als kleinschalige kinderopvang, zijn er al een flinke hoeveelheid kinderen de revue gepasseerd in de periode van ruim 18 jaar, dat Editha het gastouderschap uitoefent.

Lees hier de referenties geschreven door andere ouders, of door oudere door Banjo Bengeltjes opgevangen kinderen, die nu zelf tieners zijn!

Hieronder kunt u van zowel ouders als voormalig Banjo (B)engeltjes lezen hoe zij de kleinschalige kinderopvang hebben ervaren.

Ouder van een Banjo(B)engel

De huiselijke sfeer, de warmte en gezelligheid vinden wij belangrijk. Er is veel individuele aandacht, maar er zijn ook genoeg andere kindjes om mee te spelen. Wanneer het kan gaat Editha zoveel mogelijk naar buiten met de kids en daar geniet onze zoon erg van! Onze zoon voelt zich thuis en wij als ouders vinden het persoonlijke contact met Editha erg fijn!

Sandra & Fred — ouders van een voormalig Banjo (B)engeltje

Erg enthousiaste eigenaresse met veel gevoel voor het kind. Daarnaast erg flexibel ingesteld en straalt een en al vertrouwen uit. Een aanwinst als gastouder …

Ouders van twee Banjo(B)engeltjes

Editha is de gastouder achter Banjo (B)engeltjes. Onze beide kinderen worden hier al 3 jaar respectievelijk 2 jaar heel goed opgevangen. En zeker de oudste is niet zelden naast engeltje ook zeker bengeltje. Geduld, aandacht, op kindniveau communiceren, maar ook grenzen stellen zijn daarbij haar “wapens”. We hebben de opvang als zeer persoonlijk, betrokken, flexibel en het meest de thuis situatie benaderend ervaren. En dat is fijn en maakt dat je met een gerust gevoel naar je werk gaat.

Susan en Stephan — ouders van een Banjo (B)engeltje

Onze zoon komt al bij Editha sinds hij 3 maanden oud is. Inmiddels gaat hij al 2 jaar met veel plezier naar haar toe. Editha heeft veel kennis en ervaring en is erg flexibel. Zeker in het begin toen wij beiden nog onregelmatig werkten was dat erg prettig. Hele dagen, een paar uurtjes, ochtenden, avonden en soms zelfs in het weekend! En sta je in de file, geen stress omdat je te laat komt…

Henk & Bianca — ouders van twee voormalige Banjo (B)engeltjes

Sinds twee jaar mag onze oudste kindje bij Editha zijn en voor hem is het een vertrouwd huis en sinds dit jaar ook voor onze dochter. De combinatie van persoonlijk, vriendschappelijk contact met de gastouder(s) en de flexibiliteit die het ons als vraagouders biedt maakt dat we geen moment spijt hebben niet voor een grootschalige opvangvorm als een kinderdagverblijf te hebben gekozen.

Bij Editha hoef je niet bang te zijn voor een rode kaart als je ’s middags een kwartier te laat bent. En vroeg brengen is ook geen probleem. Maar dat is allemaal ons gemak en die van onze werkgevers. Belangrijkste is en blijft dat het voor onze kinderen een vertrouwd en veilig huis is en Editha vertrouwen we onze kinderen toe.

Rachel — voormalig Banjo (B)engeltje

Ik heb het altijd super gezellig gehad bij u. We hebben veel leuke dingen zoals knutselen, puzzelen en tekenen gedaan en ik vond het altijd leuk! –xx–

Thirza — ouder van twee Banjo (B)engeltjes

Mijn dochter komt al sinds ze vier maanden oud is bij Editha en gaat al twee jaar met veel plezier naar haar toe. Editha is lief, georganiseerd en ongelooflijk stressbestendig. Het maakt niet uit hoeveel kinderen er zijn of op welk moment je binnenstapt: het is altijd onder controle!

De huiselijke sfeer en de flexibiliteit van Editha vinden wij grote pluspunten in vergelijking met een crèche. Editha doet leuke dingen met de kinderen (naar de markt, boodschappen, knutselen) en investeert in de gastkinderen. Ze heeft speelgoed op maat en heeft zelfs voor iedereen eigen slofjes en een slaapknuffel.

Binnenkort verwachten wij een tweede kind en hij of zij laten wij ook in groot vertrouwen achter!

Muriël – ouder van een bengeltje

Mijn dochtertje wordt door Editha opgevangen sinds dat ze drie maanden oud is. De huiselijke sfeer en kleinschaligheid van de opvang vind ik persoonlijk een groot pluspunt. Editha leert de kinderen zelfstandig te zijn, maar ook sociaal met elkaar om te gaan. Elk kind krijgt de ruimte en aandacht die ze nodig hebben. Ik laat mijn kind met het volste vertrouwen, en een goed gevoel achter bij Editha.

Saskia — ouder van twee voormalige Banjo (B)engeltjes

Onze oudste dochter van ruim 3 en half jaar gaat vanaf de leeftijd van 6 maanden naar Editha en onze jongste dochter van 1 jaar oud gaat vanaf 4 maanden naar Editha. De kinderen voelen zich er thuis. Editha onderneemt veel met de kinderen zoals naar de markt op vrijdag, boodschapjes doen, eendjes voeren of naar de speeltuin gaan.

De kinderen zijn altijd blij als we ze komen halen en de oudste vertelt ook thuis graag wat ze die dag gedaan heeft. Editha heeft veel ervaring met kinderen en niks is haar te gek.

Editha is ook erg flexibel. Als we een keer extra opvang nodig hebben dan is dat geen probleem. Wij zijn erg tevreden over de opvang en vinden deze vorm van opvang ook veel prettiger omdat het veel persoonlijker en huiselijker is. Editha is een superoppas!

BanjoBengeltjes Kleinschalige en flexibele gastouder kinderopvang de BanjoBengeltjes kleinschalige kinderopvang gastouder de BanjoBengeltjes
Breedtegraad :
Lengtegraad :  


Banjobengeltjes op de kaart Maandag tot en met vrijdag, 06:45 tot 18:00
Barendrecht