Contact

Contact met de Banjo Bengeltjes

Contact opnemen met de Banjo(B)engeltjes is geen probleem. Voor alle vragen of informatie kunt u het beste gebruik maken van het Contactformulier onderaan deze pagina, waarna u binnen een redelijke termijn persoonlijk antwoord terug kunt verwachten via mail of telefoon.

Een afspraak maken om een kijkje te komen nemen of informatie in te winnen over eventueel beschikbare plekken voor uw kind bij gastouder kinderopvang de Banjo (B)engeltjes Ridderkerk, gaat het makkelijkst via eerder genoemd formulier.

Telefonisch ben ik te bereiken op nummer 06 – 24 72 65 29 (ook WhatsApp en SMS). Aangezien de gastkinderen alle tijd en aandacht krijgen die zij verdienen, kan het wel eens voorkomen dat ik niet direct op uw e-mailtje of telefoontje kan reageren.

Post en bezoekadres

De Banjo (B)engeltjes kunt u vanaf 2020 vinden in Ridderkerk.

Inschrijvingen & Registraties

De Banjo Bengeltjes staat geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en peuterspeelzalen onder nummer 785278436 en ingeschreven bij Kamer van Koophandel en Fabrieken te Rotterdam onder nummer 59548312

Banjo (B)engeltjes op de kaart

Routebeschrijving per auto

Gebruikt u een navigatiesysteem, toets dan Barendrecht – Banjohof 43, of postcode 2992 NA in. Heeft u geen navigatiesysteem, of bent u bekend in Barendrecht gebruik dan onderstaande beschrijving.

De wijk “Nieuweland” ligt ingesloten tussen de A29 en diverse groen- en waterpartijen, toegang alleen mogelijk via de hoofd/ringwegen. Henry Dunantlaan – Sweelincklaan – Bachlaan – Harplaan – Klavecimbelweg – Banjohof.

Routebeschrijving per fiets of lopend

De wijk “Nieuweland” is goed te bereiken op de fiets of al lopende. Waar auto’s moeten omrijden kunnen fietsers en voetgangers gebruikmaken van paden en bruggetjes. Kijk op de kaart hierboven wat de snelste route is.

Openbaar Vervoergastouder kinderopvang Barendrecht: Naar de Banjo Bengeltjes met het openbaar vervoer

Indien u wilt komen met het openbaar vervoer, dan biedt de bus uitkomst. Dichtbij zijn de bushalte Muziekplein en bushalte Spinetstraat, welke op grote regelmaat en hoge frequentie worden aangedaan. Kijkt u bij RET website voor de huidige dienstregelingen.

Contactformulier de Banjo Bengeltjes

Indien u interesse heeft, of meer informatie wilt over een beschikbare plek voor uw kind(eren), vermeld u dan alstublieft ook de volgende informatie in uw bericht :

  • Leeftijd(en) van op te vangen kind(eren),
  • de eventuele gewenste dag of dagen,
  • de benodigde hoeveelheid uren

zodat ik u volledig kan informeren over de mogelijkheden.

Indien u graag telefonisch te woord wilt worden gestaan, plaats dan naast uw vraag of opmerking uw telefoonnummer en gewenste tijd in het vakje ‘Uw bericht’.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

hoe heeft u de Banjo(B)engeltjes gevonden?

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Door het gebruiken van dit formulier, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door de Banjobengeltjes.

Lees hier onze privacy policy

BanjoBengeltjes Kleinschalige en flexibele gastouder kinderopvang de BanjoBengeltjes kleinschalige kinderopvang gastouder de BanjoBengeltjes
Breedtegraad :
Lengtegraad :  


Banjobengeltjes op de kaart Maandag tot en met vrijdag, 06:45 tot 18:00
Barendrecht